SE

Tala Tydligt till Almedalen – Blogg p? facebook och LinkedIn

Nu ?ker Tala Tydligt till Almedalen och den svenska politikerretorikens Mecka. Fr?n m?ndag t o m söndag finns jag p? plats för att recensera politikernas budskap och analysera deras argumentation inför valet i september. Jag kommer att titta p? deras kärnbudskap, deras fokus för framtiden och framför allt hur de säger det de säger. Jag tittar ocks? p? publikens reaktioner, politikerns kroppsspr?k och övertygelsekraft. Finns det n?got evenemang du tycker jag bör g? p?? Hör av dig.
Jag kommer att blogga p? https://www.facebook.com/talatydligt och lägga samma inlägg p? LinkedIn: Jennie Gotsis.
Under en tid framöver kommer min kommunikation att centreras till just LinkedIn och facebook. Detta nyhetsrum tar en paus.
Du n?r mig p?:
Tel: 0707-167500, facebookmail: samma fb-adress som ovan, mail: [email protected]
Soligaste hälsningar, Jennie Gotsis
Tala Tydligt är en varmhjärtad retorikbyr? med fokus p? det talade ordet. Vi arrangerar kurser och föreläsningar för att ge v?ra kunder de bästa nycklarna i kommunikation s? de kan förverkliga sina m?l. Vi har ocks? uppskattade övningsprodukter som hjälper dig h?lla retoriken levande i vardagen. V?rt budskap är: gilla dig själv i talarsituationen!
0000Skicka som e-post
Share this

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy